09142012
Gikk med det nye skjørtet mitt fra Zara her om dagen, og jeg elsker det! Fasongen, fargen (selvfølgelig) og det faktum at det ser ut som om det er laget av masse små svarte blomsterblader... Det er et av mine virkelige feel-good plagg - dere vet, plagg dere begynner å smile av å se på, og blir helt varme innvendig av å gå med.. 

Uansett, nå har jeg klart å bli forkjølet, så ligger her og popper halstabletter (som har litt mer virkning enn hva de norske har) og har blitt veldig god venn med nesesprayen (som egentlig ikke skal brukes oftere enn hver 12. time)... I tillegg prøver jeg å få i meg så mye som mulig av dette:


Grønnsaksjuice og blåbær! Og spirulina selvsagt. Håper jeg blir frisk snart, slik at alle de kjekke planene vi har for helgen kan gjennomføres! 

Susanne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits