Sunday on Bleeker Street

I dag tilbrakte vi søndagen i Bleecker Street, som er en koselig og rolig gate i Greenwich Village. Gaten hadde forskjellige spennende resturanter og butikker, men vi var i søndagsmodus, og ikke i handlemodus, så vi endte opp med å spise på Samba Sushi der maten smakte himmelsk godt. Skulle bare ønsket at porsjonene var litt større... Så det ble mye sukker og dessert på oss etter resturantbesøket. Først passerte vi en svensk godtebutikk som hadde smågodt i fleng så da ble det en pose hver. Deretter passerte vi Magnolia Bakery som er kjent for sine fantastiske cupcakes så da ble det et stopp der, og til slutt endte vi opp på Pinkberry for å avslutte en ellers rolig og avlsappende søndag.

I morgen er det tilbake til hverdag og skole igjen, og godt er egentlig det. Av og til er det bra med litt rutiner også, selv om vi er veldig glade i det spontane livet!

 

- Martha, Susanne og Martha

2 kommentarer

Merethe

10.09.2012 kl.02:44

Det hørtes koselig ut :-)

Stine

10.09.2012 kl.16:03

Utrolig spennende å se alt dere opplever i storbyen og masse kule antrekk!

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits