Day to Night
På vei til forelesning i International Business Law. På vei til åpningsfesten til Moods of Norway butikken i Soho, på Fashion's Night Out. 

I går var en rimelig hektisk dag. Først skole, og deretter en kjapp tur hjemom for å skifte, før vi tok turen til Moods of Norway's Really Really Blonde Party (megatakk til awesome Thomas på Moods i Stavanger som fikk oss på listen) - der alle fikk utdelt blonde parykker, vafler med rømme og syltetøy og små Freia-sjokolader. Og cocktails selvfølgelig. Bandet Poolside fra LA spilte, og det var god stemning, men ekstreeeemt mange folk. Da vi hadde fått nok, stakk vi hjem i en liten time og slappet av (Susanne holdt på å sovne ca 3 ganger), før vi dro ut igjen - denne gangen på PHD Rooftop og en kjapp tur på 1Oak, og danset hele natten gjennom. Den siste nattetimen ble som vanlig tilbrakt på Veranda med litt ordentlig hip hop musikk. 

I dag har vi skolefri, så da er det tid for avslappning og for å utforske det koselige nabolaget vårt ytterlige. I kveld er det middag på Butter!

Karen, Martha & Susanne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits