Marthas NYC impressions

Til nå så er det ingen tvil om at NYC er den beste byen i verden, jeg elsker gatene menneskene og alt livet denne byen har å by på. De første to ukene som har gått har bestått av masse intrykk og kjekke opplevelser. Første uken bodde vi på et dritt hotel i Chinatown som jeg selfølgelig klarte å booke, der lukten var helt forferdelgi og det var mat og kinesere over alt. Vi følte vi bodde i Kina!! det varte heldigvis bare en uke for etter første dagen i NYC hadde vi fått oss leilgihet, kjøpt amerikanske mobiler, og fått bankkonto så effektiviteten skulle de ikke stå på. 

Etter å ha flytten inn i leilighetne vår var det på tide å slippe stresset ut og ta seg ett par dager på byn å feire!! jeg elsker utelivet her borte, og med tanken på at alt er gratis gjør det også veldig greit. Favoritt uteplassene mine til nå er uten tvil 1Oak og PHD Rooftop, her har vi danset i flere timer og hatt kanon kjekt. Drinkene vi får smaker jo husholdningssaften jeg drikker til lørdagsgrøten hjemme, så det gjelder å ikke drikke for mye av de... ellers så snakker jo bildene ovenfor for seg selv, og det er ikke vanskelig å se at vi har det ganske ok om dagene.

Vi brukte en agent soom skaffet oss leilgiheten vi nå leier i East Village. Jeg elsker det nbye nabolaget, det er masse butikker og liv, og vi slipper å bo mitt i turist kaoset. Leilighetene i området har egen park, og sikkerthetsvakter på omsådet 24 timer i døgnet, så sikkerheten skal det ikke stå på. Har også naboer i trærne slik som disse små ekornene som løper mellom beina våre. 


Til slutt måtte jeg ha meg en shopping runde, etter ikke å ha kjøpt et plagg siden vi kom ble fristelsen for stor, jeg handlet meg fire par sko og to kjoler. Joggeskoene var sårt trengt etter flere dager på heler, og føttene mine såg ut som elefant føtter. Maten her borte er helt nydelig, jeg kan ikke huske å ha spist noe jeg ikke likte. Whole Foods er matbutikken over alle matbutikker, det er så fantastisk masse god mat at en kan gå i timesvis å handle. For min del kan det fort bli mye å spise ut hver eneste dag, slik vi gjorde når vi bodde på hotellet, så gleden var stor når jeg kunne lage min egen mat igjen. 

 

På tirsdag begynner vi på skolen, så da er det tilbake til hverdagen og pliktene om å være flinke studenter kaller. Men for all del vi skal ha det kjekt inn imellom alle disse timene i bøkene, så det er bare å følge med videre, for mye spennende kommer til å skje fremover!!

- Martha

 

2 kommentarer

Alise

03.09.2012 kl.10:14

WIiiiii.... SOooooooo misunnelig!!!!! :) Ser dåke kosa dåke ja!! :) Glede meg te neste oppdatering!! :) XOXO

camilla i london

05.09.2012 kl.16:48

Wow, ser utrolig gøy ut! har så lyst å reise til NY!

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits