Bikini talk
Det er ingen hemmelighet for de som kjenner meg godt at en av mine store svakheter/avhengigheter her i verden i forhold til klær er definitivt bikinier. Jeg blir helt gal når de første bikiniene begynner å komme inn i butikkene på våren, og denne galskapen varer helt til det ikke finnes flere bikinier igjen i butikkene. Man kan vel trygt si at jeg kjøper en god del bikinier hver eneste sesong, selv om de færreste blir brukt så veldig mye. Prøvde å telle antall bikinier i skuffen* (les: skuffene) mine her en dag og antallet jeg kom frem til er latterlig høyt, så jeg velger å ikke nevne det her...På ferien til Kreta hadde jeg med meg nok bikinier til å gå med to nye og forskjellige bikinier hver enste dag...nødvendig spør du?...kanskje ikke helt...men jeg liker ikke å bruke en bikini to ganger på rad (Don't judge me).

En god del dyre tollregninger har det også blitt gjennom årene med tanke på at Victorias Secret bikiniene alltid er så utrolig fine og jeg klarer ikke dy meg når jeg er inne på deres hjemmeside, og har dermed endt opp med å kjøpe bikinier fra dem x antall ganger.

Poenget mitt med alt dette maset om bikinier er at jeg nå får bo i et land hvor det faktisk finnes egne Victorias Secret butikker....GLEDE! Ingen flere dyre tollregninger, bare masse fine bikinier og fint undertøy :)

 

-Karen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits