Birthday Weekend!
Da var eg ankommet Austevoll igjen etter en fantasktisk helg i Bergen ilag med masse kjekke folk. Fredagen var vi ute å spiste sushi på Matbørsen som er et konsept bestående av fire resturanter i en stor hall. Det var så mye godt å velge mellom, og jeg følte plutselig vi var i utlandet på grunn av alt den internasjonale utvalget. Turen gikk etterpå videre til Taket på Zacen og andre forskjellige uteplasser. Lørdagen feiret  vi Aase sin bursdag med en helg gjeng på vorspiel ettefulgt av drinker på takterassen Jacob Aall. Hun fikk masse fine presanger og tilogmed en Hummer!!

Nå skal resten av kvelden bestå av film og avslapping, begynner å nærme seg avreise til NYC, og eg har begynt på nedtellingen for lengst bare 2uker ig 2 dager igjen!!!! Snakkes;)

 

Outfit Martha: sort bukse med brokademønster-ZARA, blazer-Benetton, topp-ZARA, sko-BikBok(70%!!!love it), kjole-ZARA

Outfit Aase: kjole-HM

Outfit Anne: kjole-HM

- Martha

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits