Helgen
blazer - Benetton, bukse-Zara, sko-BikBok, bluse-D&G

Hadde en fantastisk helg med masse gode venner i godt lag. Var på innflytningsfest i den nye fantastiske leilighteten til Aase med en god gjeng. Veien gikk så videre på byen der vi var innom flere forskjellige uteplasser. Synest det er like kjekt hver gang jeg er ute i Bergen by, det har sikkert noe med at jeg er så sjeldent her, men regner med det blir et par turer inn til verdens mes sjarmerende by i sommer. Hadde ønskt eg kunn efå tatt et bilde i gaten der Aase hadde kjøpt seg leilighet, en koseligere gate en det skal en lete lenge etter, eldre bygninger tett i tett med fine trær i gaten skaper et idyllisk preg som er vanskelig å finne når en bor mitt i sentrum. Skal satse på å få tatt bilder av det en annen gang, og samtidig ta noen bilder av leiligheten hennes når den er ferdig innredet, har på følelsen at den blir helt rå!!!

Har foresten farget håret mitt med dip dye teknikk, elsker det at jeg kan være lys om sommeren men samtidig mørk i bunn, har funnet ut at jeg blir for blass når jeg har lyse striper helt nærmt ansiktet, så var super fornøyd med resultatet. Nå skal jeg foresten prøve å lette meg fra sofaen å ta meg en trenings økt, så vi snakkes.

- Martha

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits