Wearing basics

I det siste har jeg tenkt en del på basics - altså klassiske basisplagg, i og med at de er en smule manglende i min garderobe. Nå har jeg ryddet ut fire bæreposer med klær fra skapet, og tenker å ta en runde til, der jeg er enda mer merciless, slik at jeg blir kvitt noen poser til. Det er veldig befriende å kaste ting (eller i dette tilfellet - gi til fretex), men nå må jeg begynne å tenke på hva jeg skal fylle garderoben med igjen. Jeg har endelig tenkt å investere i basisplagg, og for å få inspirasjon til hva jeg trenger, kikket jeg gjennom mappen på PCen med Elin Kling-antrekk, for det er få jenter som gjør basic-chic like bra som henne!

Så etter å ha tenkt meg om en stund, har jeg kommet frem til følgende ønskeliste:

- Svart blazer
- Hvit, løs t-skjorte med v-hals
- Svarte loafers, gjerne i lakk
- Svart bikerjakke
- Kort skjørt, gjerne A-line, i grått eller svart
- Hvit genser med rund hals, litt løs
- Hvit skjorte (jeg hadde en som var perfekt, men den ble brukt så mye at den ble helt tynnslitt, og til slutt hullete)
- Sorte, flate skinnsandaler
- Grå, litt drapert cardigan

Så da er listen til København-turen klar. Tviler sterkt på at jeg finner alt, men håper at noe får bli med hjem i alle fall. Har funnet den perfekte grå, draperte cardiganen i lin på COS sin nettside, så håper håper håper at de har den i butikken i Køben!

- Susanne

2 kommentarer

Knærten

06.06.2012 kl.12:26

Du håper noen får være med deg hjem? Jasså :p

Susanne (Fashionquadrette)

06.06.2012 kl.12:27

Hahaha, ikke noen, men NOE ;D

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits