17.mai

Hadde en helt fantastisk 17.mai feiring i går sammen med en herlig gruppe mennesker! Dagen startet med en deilig champagnefrokost hos Marie med masse god mat, før det bar ned til sentrum på uteservering i det aldeles "nydelige" været. Jeg for min del hadde ikke smakt alkohol på godt over to måneder noe som gjorde champagnefrokosten ekstra gøyal, spesielt for de andre, som fikk underholdning i form av "stratos-ku-dansen" ala Karen, samt en aldri så liten opptreden til den fengende Ai Se Eu Te Pego sangen. Flaut. 

Allsang ble det også på champagnefrokosten, i kanon, og med andre stemme av sangen "alle fugler"....en særdeles musikalsk gjeng med andre ord...


Etter champagnefrokost og bytur dro vi hjem for stelle oss til kvelden, som startet med vorspiel hos Viola. Da var det av med den særdeles upraktiske men fine bunaden, noe som ikke er så veldig lett i en litt beruset tilstand, for deretter å ta på kjole og høye hæler! Sminkte meg mens jeg så på en av Jenna Marbles videoer på Youtube "Drunk Makeup Tutorial", og må si at resultatet ble rimelig bra med tanke på tilstanden og omstendighetene. 

Alt i alt en vellykket feiring av nasjonaldagen!

 

-Karen

Én kommentar

Gunni

19.05.2012 kl.09:20

Gunni her!!!! hadde litt sjampange-frokost selv på 17-mai faktisk. Jeg tok rettenogsletten en skål med ''cereals'' og helte litt deilig muserende på.

Det var jommensajegsmør godt, vem skulle tru det kunne vere så godt med sjampange frokost?! Det skal gjentaes neste 18-mai også, denne gangen kanskje jeg vinviterer noen gode venninner til frokost også!!

Vil du og Susanne komme, Karen?! Neste 17 mai hos Gunni<3

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits