Run like you stole something...

Må si meg fornøyd med søndagens innsats! Etter å ha vært på skolen i 7 timer bar det rett på trening hvor jeg kjørte en mil på mølla i tillegg til en god styrkeøkt på magen. Ordentlig deilig å få avslutte helgen med en god treningsøkt. Nå skal resten av kvelden nytes i sofaen for å lade opp til en ny uke:)

Ha en fin kveld alle sammen!

 

-Karen

5 kommentarer

Har forstått det slik at vi har fått en del nye lesere fra Ullandhaug skole i det siste, noe som selvfølgelig er veldig koselig :) Hilser masse til dere alle sammen!

Helene

14.05.2012 kl.20:47

Koser meg med bloggen, men ønsker at du kunne skrive litt mer om din store kjærlighet ;)

Stine

14.05.2012 kl.20:49

Jeg synes det er veldig kjekt å lese bloggen. Håper du kommer til Ullandhaug en tur en gang. Har veldig lyst å møte deg :)

Hege

15.05.2012 kl.07:46

Jeg synes du må skrive mer om kjæresten din! Hehe ;) men bloggen deres er veldig bra!
Hege, Stine, Helene : Så kjekt at dere liker bloggen :) skal se hva jeg får til av kjæresteblogging hehe! kanskje blir det et lite besøk før sommerferien...;)

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits