The Aussie PosseSydney Fashion Week

Den mest omfattende av eksamenene dette semesteret er over, og jeg kan endelig puste lettet ut! Man blir rimelig sliten av mange 13-timers dager på rad, så etter at jeg sov litt, bladde jeg meg gjennom Tommy Tons streetstyle-bilder fra Sydney Fashion Week. Stikkord: Farger! Perfekt nå til sommeren. Elsker spesielt bilde nr. 2, av den knallrosa fuzzy jakken! Fantastisk at noen trosser det varme været der nede, og går med en slik jakke! Det er jo bare sheer awesomeness, og kan ikke bety noe annet enn ekte kjærlighet! Just sayin... For å orke og gå med pelsjakke i 25 grader (+/-), må man virkelig elske den!

Nå skal jeg bare slappe av i hele kveld! Blir fantastisk å ikke lenger gå på reservebatteri når jeg våkner i morgen! :) Nå kan jeg endelig begynne å spise litt ordentlig mat igjen også (f.eks. noe annet enn kjeks til middag), og trene!! Herlig!

Ha en fin kveld!

- Susanne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits