Rosie
Rosie Huntington Whiteley

Liker utrolig godt disse enkle, men stilige antrekkene til Rosie! Veldig klassiske, men samtidig med en liten vri. Egentlig kjempe fine vårantrekk når jeg tenker meg om! Nonchalant, kult og elegant.

Nå skal jeg ut og gå tur i solen, og deretter handle inn til en yummy yummy middag!

- Susanne

3 kommentarer

Gunni

03.04.2012 kl.10:56

HEIHEI SUNSANNE!!

nÅ er det jo sol og sommer der ute i naturen igjen. Det er like ille vert år, fordi jeg leter eter fine, sommer klær, men inngen i f.e.e.k.s stavanger har klær får åss litt øver størrelse 52. jEG er en sprek dame i min beste alder, kanskje bitte litt rundt i kantene, men jo mer å ta i jo mer å elske. Sant?!

Har du noen tips til friske somer klær til ungommelige gunni? Jeg kler ikke fargene rød, blå, grønn og rosa. Egentlig ikke svart heller, jeg har nemlig så mye pigmentflekker at da vil jeg ligne på cruella devill. de vill. eller noe.

Svar meg gjerne fort som faen, jeg har bare 2 truser igjen, 1 bh og en sommerkjole til sommeren. Og den ene trusa er string, og det takler kjeg ikke. Hadde hemårider i fjor sommer, tror det kom pga stringen.

Anita

03.04.2012 kl.21:36

Likte veldig godt det överste antrekkert, skulle likt å ha en sånn bluse :D

Susanne (Fashionquadrette)

10.04.2012 kl.12:41

Gunni: Åh, Gunni, jeg er sikker på at du ikke er noen lost cause! Skal sende deg bilder av mulige klesinvesteringer som kan være gunstige for deg:) Og, for god's sake, bare kast den stringen med en gang!!

Anita: Jeg også! :)

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits