That's a great jacket right there
Elle.com

Måtte bare dele enda et par streetstyle-bilder jeg fant fra de ulike moteukene! Det er jo egentlig nesten kjekkere å se på hvordan ekte folk har kledd seg, enn hva designerne lager... Det blir med en gang mye lettere å relatere til når det er ekte mennesker som har på seg klærne ute på gaten.

Så - angående bildene; Jeg har en ting for jakker. Jeg tror kanskje det er det plagget jeg har aller mest av i garderoben min! Men jeg elsker måten de kan "make an outfit" på. Man kan kjøre helt enkle basisplagg i svart eller grått, tilsette en amazing jakke, og Bam(!), så sitter hele looken! Så, needless to say, elsker jeg disse jakkene, som liksom gjør litt ut av seg. Spesielt den øverste, som russiske Miroslava Duma har på seg. Love love love!

- Susanne    

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

22, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits