Long time no see...Kan vel ikke skryte på meg at det har blitt så mye blogging i det siste, vet ikke hvorfor, en av grunnene kan være at jeg ikke har noe særlig inspirasjon for tiden, og lite klær i skapet som det frister å ta frem i lyset. Etter jeg fikk vite at jeg kom inn i NEW YORK (!!!), har jeg med andre ord gått inn i en sikkelig sparemodus, nesten så det går litt for langt! Har liksom ikke noen interesse av å bruke penger i Norge når jeg kan få så mye glede av de pengene i New York. Hmm lurer på hvor mange ganger dere lesere kommer til å høre ordet New York fremover, for nå har det jo seg slik at meg, Karen og Susanne reiser over Atlanteren, så dette bli jo bare FAB!! Men uansett, tilbake til realiteten og ned på jorden i gjen til eksamene er over. Etter det så kommer jeg til å flyte på en sky en stund... Fant noe gammelt i skapet i dag og likte kombinasjonen, går jo mot lysere tider håper så da er på tide med en lysere garderobe. Når våren titter sikkelig frem skal jakken og skjorten kombineres med en lysere bukse, eller eventuelt et skjørt. 

Ha en ellers fantastisk dag folkens. På fredag reiser jeg til min besteveninne i Stockholm så skal planlegge antrekk nå å prøve å få tatt litt bilder der. So stay tuned ;)

Outfit: Skjorte-HM, Jakke-BikBok, Jeans-BikBok 

- Martha

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malén, Karen, Susanne & Martha

Malén, Karen, Susanne & Martha

21, Stavanger

Fire jenter, uhelbredelig fashion addiction, mye latter, stadig utvidede skosamlinger, glamorøse smykker, røde lepper, litt champagne i ny og ne, alltid neglelakk, meterhøye bunker med blader, timeslange cafebesøk og dagdrømming om fremtiden. Kontakt oss på fashionquadrett@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits